Over ons

Welkom op deze website. Hier kunt u alle gewenste informatie over het prachtige gebied in Zeeland. We vertellen u over wat er te doen is, hoe u er kunt komen en geven zelfs informatie over hoe het is om in dit fantastische gebied te wonen. Ook informeren we u over verschillende dorpen en bezienswaardigheden. Bekijk ook eens onze reisgidsen, om een uitgebreid idee te krijgen van wat u om en in de regio Hansweert zowel kunt doen en beleven.

Wij vonden het een goed idee om deze site te creƫren en zodoende mensen kennis te kunnen laten maken met al het mooie dat deze streek te bieden heeft. De plek is zo rustig en op vele gebieden nog niet of nauwelijks ontdekt. Wij vinden dat een prachtig gebied als dit het verdient om meer aandacht te krijgen. Dit uiteraard zonder dat het ten koste gaat van alle prachtige natuur en de rust die dit pareltje van een landschap met zich meebrengt.

Vanuit ons perspectief is dit een locatie die men bezocht moet hebben. Wij schrijven dan ook over deze plaats met passie en het geeft ons voldoening om mensen kennis te kunnen laten maken met de omgeving en aan te moedigen om zelf eens voor een bezoek langs te komen. Er is veel te vertellen en dat zullen we dan ook zeker niet laten.

We hopen met deze website te bereiken dat u net zo enthousiast over dit pareltje landschap gaat worden als wij al tijden zijn. Daarnaast kunt u hier terecht voor velen soorten informatie en zorgen we ervoor dat geen vraag onbeantwoord blijft. Wij hopen dat u veel plezier beleefd aan het lezen van onze verhalen en nog eens snel terug komt. Er is maar een plaats op het internet waar echt alles over de regio te vinden is, en dat is hier.